Meglett a Bükkszentkereszten eltűnt férfi

neptun mentőcsapat

Megosztás

Tanulságos történetet osztott meg a Facebookon a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat, melyből az is kiderül, miért is van szükség a munkájukra.

Szombaton este riasztást kapott a Neptun Mentőcsapat Kutyás egysége, mely szerint egy 70 éves férfi túrázás során nem ért vissza a gépkocsijához.

A mentőcsapat rövid időn belül elindult a helyszínre négy – egy személykövető és három területkereső – mentőkutyával, kilenc emberrel, öt gépjárművel és egy terepmotorral, valamint az éjszakai kereséshez megfelelő technikai eszközökkel. Miután begyűjtötték a helyszínen a szükséges információkat, a nyomkövető kutya máris megkezdte munkáját, az autóig vitte a kutya vezetőjét. Innen már területkereső kutyákkal, motorkerékpárral, valamint az akcióba bevont rendőrökkel, polgárőrökkel és vadászokkal folytatódott a keresés.

Nagy területet vizsgált át a csapat, de nem sikerült az eltűnt személyt megtalálni, így hajnal 1:30-kor úgy döntöttek, reggelig felfüggesztették a kutatást.

Reggeli órákban érkezett a jó hír, hogy az eltűnt személyt épségben megtalálták, de a saját lábán nem tudott közlekedni.

Ezt a friss történetet osztotta meg a Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat, akik arra kérik az embereket, támogassák munkájukat a személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával. Adószámuk:19066149-1-05

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek